משמנים תחתית ודפנות של סיר גדול וכבד בשומן האווז * מערבבים את התבלינים לכדי תערובת * מסדרים שכבות, שכבות של תפוחי אדמה, בצלים, בצל יבש, גריסים ושעועית. בין שכבה * לשכבה מפזרים מתערובת התבלינים
מוסיפים מים עד כיסוי, מביאים לרתיחה, מוסיפים את הביצים ומנמיכים את הלהבה * במחבת קטנה מבשלים סוכר לקרמל: ממיסים את הסוכר על להבה נמוכה * מבשלים עד שמקבל גוון ענברי עמוק, שופכים בזהירות לתוך הסיר *
מכסים היטב על מנת שלא יתאדו הנוזלים ומבשלים למשך כל הלילה על פלטה או להבה מאוד נמוכה או תנור בחום נמוך 100 מעלות